Velkommen til Kunstbilder.no!

Om oss

Velkommen til kunstbilder.no!

Dekorer veggene dine med trendy fotokunst. Hos oss finner du over 18 000 bilder tatt av profesjonelle fotografer i samarbeid med 1X.com. Du kan velge å få bildet trykket på lerret, galleritrykk, print på akryl eller print på aluminiumsplate. Her er det mye å velge mellom og det er store muligheter for å finne bilder som passer perfekt for deg og til ditt hjem. Len deg tilbake i sofaen og trykk deg gjennom et univers av fantastiske bilder!

Kunstbilder.no er en nettbutikk eid av den markedsledende fotokjeden Japan Photo. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985 og sommeren 1990 åpnet den første butikken i Norge. Japan Photo har siden starten vært kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser både på bildeprodukter og kamerautstyr.

I dag har Japan Photo 20 butikker og 13 nettbutikker i Norge, samt butikker og nettbutikker i Sverige og Finland. Kjedens hovedkontor ligger på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av Cewe Color som er Europas største fotolaboratoriekjede med virksomhet i 14 forskjellige land.