Velkommen til Kunstbilder.no!

Tips og inspirasjon

'Burn' av Crapaud i det glade hjemmet til Anette Talstad!

 

Det råtøffe kunstbildet 'Burn' av Crapaud er det mange som har lagt sin elsk på! Jenta med sigaretten som ser ut på regnet gir et kult og moderne preg til hjemmet ditt!

 

Her ser du kunstbildet i Anette sitt herlige hjem! Det glir perfekt inn som en fin kontrast mot den rosa sofaen og den nydelige utsikten. Anette har valgt å få bildet trykt i stor størrelse på aluminium. Aluminium er et perfekt materiale i et rom med store vinduer. Bildet blir matt og gir minimalt med gjenskinn både fra vinduer og lampelys. For å henge opp bildet har Anette valgt plater/skinnesystem. Med dette henger du bildet enkelt opp med en spiker eller to fra en skinne på baksiden. Se mer fra Anette sitt herlige hjem på instagramkontoen @anettetalstad

Kunstbildet 'Burn' finner du her

 

 

 

 

 

 

Vakkert kunstbilde hjemme hos Marthe Hollien Bø!

Et bilde gjør noe med miljøet i rommet. Veggen blir så mye mer interessant når du henger opp et vakkert blikkfang. Når Marthe hengte opp bildet 'Fog' på veggen sin følte hun at det samlet hele rommet og gjorde det om til en lun hule.

Marthe Hollien Bø har hengt opp kunstbildet 'Fog' av Franseco Martini på den mørke veggen sin. Her sitter hun og familien og koser seg med gode bøker, langt fra fjernsyn og kjøkkenrot. Bildet passer så utrolig godt sammen med den mørke veggfargen, de myke tekstilene og teakkommoden under. Dette er virkelig en 'lun hule' som hun selv sier. Rett ved siden av kommer dagslyset rett inn. Siden Marthe har valgt å få bildet trykt på aluminium, slipper hun skjemmende reflekser i bildet. Bildet fremstår som matt, og motivet kommer uansett godt frem. Bildet får et moderne uttrykk med 'usynlig' oppheng. Det henges fra en skinne på baksiden.

Bildet er gjengitt med tillatelse fra www.marthebo.no

 

Hos oss er det enkelt å finne noe som passer perfekt for deg og ditt hjem. Vi har over 20 000 bilder du kan velge mellom. For Marthe ble valget enkelt siden hun er en 'gammel' hestejente og en nyfrelst-tåkedigger. 'Fog' med sine høye trær, vakre hester og tåken som gir sitt mystiske preg, passer perfekt både til interiøret, og til Marthe som person.

 

Bildet er gjengitt med tillatelse fra www.marthebo.no

 

Det kan være vanskelig å velge motiv når utvalget er så stort. Vi har derfor delt bildene opp i kategorier slik at du lettere finner frem til temaene du liker best. Om du trykker på hjertet i høyre hjørne lagres bildene i ditt eget galleri, slik at de er enklere å finne tilbake til når valget skal tas, og nytt bilde skal klikkes hjem til veggene dine.

 

Bilde er gjengitt med tillatelse fra www.marthebo.no

 

Marthe står bak den populære bloggen marthebo.no og ig-kontoen @marsipanogsmilefjes Her finner du de nydeligeste interiørbilder krydret med herlige tekster.

 

Har du lyst å se flere mystiske tåkebilder, så finner du flere alternativer her.

 

 

Kunstbilder hos Norske Interiørblogger!

Interiørtrender forandrer seg fra år til år, og fra sesong til sesong. Men noe som har vært stabilt i lang tid er at hjemmene skal være personlige. Interiøret skal si noe om menneskene som bor der. Vi er derfor stolte av å kunne gi deg som kunde et stort utvalg fotokunst. Du kan velge mellom hele 18 000 forskjellige motiver fordelt på 19 kategorier. Her finner du garantert noe som naboen ikke har, men som passer perfekt for deg!

Solveig Grøvle og Ann Helen Lund er to dyktige og kreative jenter som driver nettsiden Norske Interiørblogger som er Norges samleportal for interiørbloggere. De er også særdeles oppdatert på interiørfronten via sine utallige artikler og stylinger for norske interiørmagasiner. Vi er så heldig å få dele deres erfaringer med fotokunst fra kunstbilder.no


I Solveig sin nyoppussete stue har hun hengt fotokunst fra kunstbilder.no. Bildene hennes er trykt på aluminiumsplate med veggfeste bak. Aluminium gir et matt og behagelig inntrykk til bildefavoritten din. Hun er veldig fornøyd med bildene hun har valgt og sier: "Bildene og FALL fra Kunstbilder.no har jeg allerede rukket å bli ordentlig glad i, og de passer inn i trenden med å bruke fotografier i interiøret som vi ser veldig mye av om dagen. Det der lille ekstra rett og slett."Ann Helen har valgt å henge kunstbildene THE DANCE og IMPRESSION på soverommet sitt. Disse er også printet på aluminiumsplate. Dette sier hun: "Hos oss ble det naturlig med dans og hest, det gir gode assosiasjoner hos oss.  I tillegg gir bildene meg ro. Perfekt på soverommet.

Bilder er gjengitt med tillatelse fra www.norskeinteriorblogger.no