Velkommen til Kunstbilder.no!

Print på akryl

Velger du dette produktet, blir bildet ditt printes med UV-trykk direkte på en 5 mm tykk plate av akrylglass (Tykkelsen vil variere litt avhengig av bildestørrelsen). Fordi motivet printes på baksiden av platen, vil glassets tykkelse sørge for å gi bildet en fin dybdeeffekt, og nettopp derfor er akrylglass et helt suverent valg for landskapsbilder – særlig i stort format. Materialet gir også en flott høyglans til bildet ditt.

Akrylglass er et sterkt, solid og holdbart materiale. Det tåler fukt, vann og sollys godt, og kan gjerne henges utendørs om ønskelig. Det krever heller ingen form for vedlikehold. Når et bilde er trykt direkte på akrylglass, vil det nødvendigvis være litt gjennomskinnelig. Hvis bildet er tiltenkt en panelvegg, en farget vegg eller en vegg med mønstret tapet, kan det være en fordel å gå for galleritrykk i steden.

Akrylglass vil gi vakre farger og glans til en hel rekke motiver – prøv for eksempel med et av disse magiske stemningsbildene, eller et fartsfylt og spennende actionbilde.

Materiale:
5 mm sterkt akrylglass.