Velkommen til Kunstbilder.no!

Lyddempende fotolerret

I et lyddempende lerretsbilde blir det montert en lydabsorberende plate fra Rockwool i trerammen bak lerretet. Platen er ikke synlig når det ferdige bildet henges på veggen. Lerret som brukes til lyddempende lerret er i 100% bomull som gjør at lyden trenger gjennom og treffer den lydabsorberende platen og reflekterer minimalt med lyd tilbake i rommet.

 

4 cm blindramme

Lyddempende lerretsbilder leveres med 4 cm blindramme. Lerretet strammes opp før den spesialtilpassete lydabsorberende platen monteres. Platen har en tykkelse på 2 cm.

 

Effektivt og dekorativt

Innredning med lyddempende lerretsbilder er både effektivt og dekorativt. De fleste støykilder (mennesker, radio etc.) sender lyd ut i vannrette linjer, og lyden treffer derfor veggene først, og dempes dermed umiddelbart. Selv om lyd forplanter seg i alle retninger, er lyden alltid mer intens i den retning den opprinnelig sendes ut.

For å oppnå best mulig effekt anbefales det at lyddempende lerretsbilder dekker 15-25% av det ledige veggarealet, avhengig av hvor «hard» lyden er, men selv ett eller noen få bilder gir også effekt. Om man ønsker flere små bilder, eller færre store er effekten den samme. Det er totalarealet som teller.

 

Miljøvennlig produksjon

Alle våre lyddempende lerretsbilder er produsert med miljøvennlig lateksblekk, med en teknologi som krever lavere temperatur og energiforbruk. Lerretsbildene kan bestilles med lakk/coating, som gir en ekstra slitesterk overflate og gir mulighet for vask med såpe og vann.