Velkommen til Kunstbilder.no!

Fotolerret

Vi bruker et finstrukturert linstoff til våre fotolerreter. Lin gir finere og sterkere farger enn lerret av nylonstoff. Bildet trykkes med pigmentblekk direkte på stoffet, og deretter blir lerretet montert på en kileramme av tre. Bildet spennes omkring hele rammen slik at den ikke blir synlig. Noe av bildeflaten blir da brettet rundt kantene. Dette påregnes når man velger motiv og varierer etter størrrelse. Du vil se denne bretten indikert som en grå kant på bildet etter at du har valgt format.

 

Lerretene er av så god kvalitet at de har en garanti på 100 år, og de motstandsdyktige mot fukt og har høy UV-bestandighet. Det betyr at de ikke har lett for å falme eller gulne. De krever ingen vedlikehold, men kan tørkes av med en fuktig klut ved behov. Vi anbefaler å henge fotolerretet på et tørt sted innendørs. 

 

Fotolerret er en god allrounder som egentlig kan brukes til alle slags motiver. Det har ofte vært populært til barnebilder og familiebilder, men er godt egnet til mye annet også, som for eksempel natur eller stilleben. Mange av portrettene du finner her vil også være fine på lerret.

 


Materiale:
Eksklusivt lerret spent på treramme.