Velkommen til Kunstbilder.no!

Print på alu-plate

Produktet består av to aluminiumsplater som dekker en kjerne av kunststoff. Denne produksjonsmetoden gjør at designet blir stødig, lett og holdbart. Bildet blir printet direkte på den 3 mm tykke aluminiumsplaten.

Et bilde printet på aluminium gir et stilfullt og profesjonelt resultat. Aluminiumsplate er et yndet og velbrukt valg blant fotografer på grunn av skarp bildekvalitet og en matt overflate som gir lite eller intet gjenskinn. I tillegg er aluminium et utpreget solid og lett materiale. De er også meget robust og helt vedlikeholdsfritt, og det tåler vann og fuktighet og kan dermed henges opp både i våtrom og utendørs uten problem. Printer du et bilde på aluminiumsplate og behandler det pent, vil det beholde klare farger og topp kvalitet i en lang årrekke.


Aluminiumsplate kan i grunn brukes til alle slags typer motiver, men det er noen typer fotografier som egner seg bedre enn andre, og til for eksempel svarthvitt-bilder, metalliske motiver og modernistisk arkitektur er det et glimrende valg. Populære klassikere som New York skyline og Eiffeltårnet tar seg gjerne fantastisk ut på aluminiumsplate, men sjekk også ut bilder i kategorier som Kreativt og Stemning hvis du ønsker deg noe mer unikt. Der finner du også mange motiver som vil passe meget godt på aluminium.

 

Materiale:
3 mm sterk alu-plate. Trykk med 7 farger.