Velkommen til Kunstbilder.no!

Tips og inspirasjon

 

Interiørtrender forandrer seg fra år til år, og fra sesong til sesong. Men noe som har vært stabilt i lang tid er at hjemmene skal være personlige. Interiøret skal si noe om menneskene som bor der. Vi er derfor stolte av å kunne gi deg som kunde et stort utvalg fotokunst. Du kan velge mellom hele 18 000 forskjellige motiver fordelt på 19 kategorier. Her finner du garantert noe som naboen ikke har, men som passer perfekt for deg!

Solveig Grøvle og Ann Helen Lund er to dyktige og kreative jenter som driver nettsiden Norske Interiørblogger som er Norges samleportal for interiørbloggere. De er også særdeles oppdatert på interiørfronten via sine utallige artikler og stylinger for norske interiørmagasiner. Vi er så heldig å få dele deres erfaringer med fotokunst fra kunstbilder.no


I Solveig sin nyoppussete stue har hun hengt fotokunst fra kunstbilder.no. Bildene hennes er trykt på aluminiumsplate med veggfeste bak. Aluminium gir et matt og behagelig inntrykk til bildefavoritten din. Hun er veldig fornøyd med bildene hun har valgt og sier: "Bildene og FALL fra Kunstbilder.no har jeg allerede rukket å bli ordentlig glad i, og de passer inn i trenden med å bruke fotografier i interiøret som vi ser veldig mye av om dagen. Det der lille ekstra rett og slett."

Solveig fra NIB sin stue

(Bildet er gjengitt med tillatelse fra Norske Interiørblogger)


Ann Helen har valgt å henge kunstbildene THE DANCE og IMPRESSION på soverommet sitt. Disse er også printet på aluminiumsplate. Dette sier hun: "Hos oss ble det naturlig med dans og hest, det gir gode assosiasjoner hos oss.  I tillegg gir bildene meg ro. Perfekt på soverommet."

Ann Helen fra NIB sitt soverom

(Bildet er gjengitt med tillatelse fra Norske Interiørblogger)